Rollets de canella.

Aquests rollets són superfàcils i estan boníssims. Jo sempre tinc pasta fullada al congelador i, si tinc convidats inesperats... en 10 minuts (més el temps de forn) estan preparats.

Per a fer-los necessitem:
  • Pasta fullada preparada. Als supermercats i les grans superfícies venen pasta fullada en dos formats: redona i quadrada. Per a aquesta recepta es millor la quadrada ja que s'aprofita més.
  • Margarina.
  • Sucre.
  • Canella.
Preparació:

1.- Anem preescalfant el forn a 200º, estenem la pasta fullada i hi posem margarina com si es tractara d'una torrada de pa.
2.- Li fiquem per damunt sucre i canella.


3.- Fem un rollet.


4.- El tallem a rodanxes d'aproximadament un dit i les col·loquem a la safata del forn, tenint en compte deixar certa separació entre elles ja que després creixen molt.


5.- Ho deixem al forn fins que veiem la pasta feta (aproximadament 15-20 minuts).


Una idea: també hi podem posar fruits secs, panses, poma caramelitzada...

Espere que vos agrade!
 


1 comentari: