Hola Ana, m'alegre que t'haja agradat. No sé quin motle utilitzes però el meu és un motle redó desmontable (els típics vaja). Has de procurar no punxar-la massa, ja que si no per ahi s'obrirà, ni obrir massa la porta del forn (pels canvis de temperatura). Com que jo ja li tinc pillat el truc del temps amb el meu forn no em fa falta estar comprovant-ho constantment.A la pròxima et pots guiar pel temps que has utilitzat aquesta última vegada.
Buaaaa que tarta más apetecible. ¡¡Felicidades!!
ResponEliminaHola Anònim, pues anímate a hacerla y todavía te gustará más.
EliminaEspero que me cuentes... ; )
Hoy voy a intentar hacer la tarta de queso siguiendo tus apuntes... ya te contaré como me salió. Gracias por tu tiempo.
ResponEliminaEs muy fácil, ya veras como te sale bien!
EliminaVolem la recepta!! Te una pinta espectacular...
ResponEliminaLaura (mamà de Vega)
Laura, si cliques damunt del títol "Tarta de formatge", accedeixes a la recepta. Espere que la faces i em contes.
EliminaLa tarta de lujo!! No quedo nada!! Me dijeron: "¡¡¿porque no la has hecho hasta ahora?!!" jajjaa. Gracias.
ResponEliminaEstà molt bona. L'he feta este cap de setmana. M'ha eixit un poc desastrada, pense que ho ha fet el moltle que és de tarta tradicional.
ResponEliminaHola Ana, m'alegre que t'haja agradat. No sé quin motle utilitzes però el meu és un motle redó desmontable (els típics vaja). Has de procurar no punxar-la massa, ja que si no per ahi s'obrirà, ni obrir massa la porta del forn (pels canvis de temperatura). Com que jo ja li tinc pillat el truc del temps amb el meu forn no em fa falta estar comprovant-ho constantment.A la pròxima et pots guiar pel temps que has utilitzat aquesta última vegada.
Elimina